Partyparty

Ikväll är det partyparty som gäller. Större delen av dagen har i princip gått för att göra sig i ordning, allt från att välja kläder till dusch sminkning och naglar. Jag. Är. Så. Taggad. Ska bli jättekul att träffa tjejerna för jag saknar dem och jag mår så bra i deras sällskap. Ni är guld värda! Så är jag lite sugen på ett (eller två eller tre eller fyra eller...) glas vitt vin i gott sällskap av tre apor ;). Är alldeles strax klar, ska vänta in klockan och att få springa hem till Erika :).

// Isabella

Julafton update!

Hehe, jag och Stephi hade lite fotostund nyss. Nu ska vi äta julmiddagen och sedan... bombombom.. ÖPPNA JULKLAPPAR :)
// Isabella

Without you I am lost.

Får man skriva om sådant här? Får man skriva om döden? Behöver jag vara den som säger att vi inte är odödliga. Vi är i högsta grad dödliga. Att många lyckas överleva så länge som 80, 90, 100 år är helt otroligt. Har de bara haft tur? Lyckats lura döden varje dag i så många år. Är det skickligt, är det tur eller är det ödet? Samtidigt dör andra innan de ens blivit vuxna, innan de hittat den de älskar, innan de gjort den där speciella saken de längtar efter, innan de rest runt jorden, innan de hunnit laga det där receptet, smaka på det där vinet de gjorde reklam för, innan de fått gå i pension och gjort alla de saker de under 65 år funderat ut att de ska göra. Tänk alla saker man ser fram emot, jag tror att alla människor varje dag längtar efter något. De minsta saker som att träffa en vän, äta en måltid, gå på en fest eller ta en dusch. Tänk om man dör då, innan man hunnit göra de saker som kan vara så obetydliga för någon som lever och mår bra men som kan vara det viktigaste i livet för någon som snart inte har det längre - livet. Jag tycker bara det är för jävligt. Rakt ut sagt. När människor går och dör utan att de hunnit göra det de vill, det de planerat och sett fram emot.

Jag känner sorg, och så känner jag... Fan, fan. Fan, att du har dött. Det är fan inte okej för mig. Du skulle inte dö, du skulle ju leva. Du skulle ju gå i pension om bara fyra år. Jag bär halsbandet som du gav mig för bara några månader sedan, när jag tog studenten. Och jag är stolt, jag är stolt över att du gav det till mig. Jag är stolt över att bilden på mig hängde på din kylskåpsdörr. Jag är så glad att jag fick veta det, trots att det fick att börja gråta mycket, mycket igen. Jag är så glad att jag träffade dig, när jag var liten var du den man såg fram emot att träffa när jag kom dit. Du var den som jag ritade teckningar till och du hängde upp dem på din anslagstavla på jobbet. Där hade du alla mina skolkort upphängda på rad så du såg mig varje dag. Så många år senare hängde ett kort på mig på din kylskåpsdörr. "Något man hänger på sin kylskåpsdörr ska man ju stå ut med att se varje dag vet du Bellan, då är det något man gillar att se" sa mamma när hon ringde. Jag är så stolt över att jag fanns där, på kylskåpsdörren. Jag ville bara säga Tack för det. Jag kommer att sakna dig. Jag hoppas du har det underbart där du är nu. Men du förtjänade livet och det gör så ont att du inte kunde få några fler år av det, och jag av dig.

// Isabella

Tack för nattens alla lögner

Den här låten lyssnade jag på massor för ungefär ett år sedan, och det kändes som varje ord var skriver åt mig.

här på gatan där jag gömmer mig 
har hösten börjat tidigt 
du hör vindarna från slummern 
mellan grenar och blad 
har du vaknat efter kraschen 
har du samlat dina saker 
när förtrollningen är bruten 
är det dags att ge sig av


inget rinner ut i sanden 
för en drömmare från landet 
som varit mest i skymningens 
flammande land 
en dag står han mitt i askan 
med ett litet barn i handen 
vilsen som en flykting 
i sitt barndomsland 

farväl Jupiter, adjö 
jag måste läka mina sår 
jag ser din singlande snö 
dölja spåren där jag går 

du vet, kvar fanns ingen undran 
ingen lust och ingen skärpa 
bara skatteskrapans skugga 
och ett svidande drag 
vi var starkare än mörkret 
vi var snabbare än ljuset 
vi var myten om oss själva 
Jupiter och jag


farväl Jupiter, adjö 
jag måste läka mina sår 
jag ser din singlande snö 
dölja spåren där jag går 

jag ska sakna din välsignelse 
när stormarna rasar 
länge ska du fattas 
i den vådliga stan 
tack för skymningens sånger 
tack för nattens alla lögner 
tack för rodnaden om morgonen 
och drömmarna på dan 

tack för kriget mot dom kloka 
för virvlarna i håret 
tack för svaren på gåtorna 
du la i min hand 
jag ska minnas dina drömmar 
jag behåller dina viljor 
jag ska söka dina krafter 
i ett farligare land


farväl Jupiter, adjö 
jag måste läka mina sår 
jag ser din singlande snö 
dölja spåren där jag går 

farväl Jupiter, adjö 
jag måste läka mina sår 
jag ser din singlande snö 
dölja spåren där jag går


Ompysslad, av mig

Idag har jag pysslat om mig själv lite, jag sov lagom länge, åt god frulla, drog ut och sprang runt stömmen, solade 7,5 minuter i solarium, duschade jättevarmt och sminkade mig ambitiöst. Sedan filade och målade jag mina naglar o tadaa - jag känner mig som en ny människa :). Jag är egentligen ingen fan av att va ute o springa på vintern men jag tänkte att det var dags att jag prövade på det igen med tanke på att det var tusen år sedan. Den andra anledningen var att jag kände mig pigg nog för att träna men för lat nog för att ta mig till centralbadet, haha. Det var inte sådär svinkallt ute idag så det gick bra även fast det är obehagligt att flåsa luft som är så kall att det näsan gör ont i bröstet, med andra ord finns fortfarande den negativa anledningen med att springa ute på vintern kvar, föga förvånande ;D. Det positiva är att man inte blir lika svettig som på sommaren och att man får springa själv i spåren...Jag bara några mammalediga med barnvagnar och några pensionärer.

Kom nyss hem efter ett besök på mediamark där jag dreglade öven Galaxy Nexus och blev totalt såld... Av försäljaren. Han stod och kollade upp mitt abonnemang och förklarade för mig hit o dit vilket som var bäst osv. Med den nya mobilen skulle jag betala 100kr mindre i månaden mot vad vi gör nu. MEN, mina föräldrar tycker absolut inte att det är en bra idé ändå pga att jag inte har en fast anställning. De tycker att jag ska låta abonnemanget löpa ut, ha kvar min mobil och sedan, såvida jag inte har jobb, köpa ett kontantkort. Då kan du "mätta magen efter plånboken" som de så fint uttrycker det. Låter föga roligt i mina öron men jag förstår såklart helt hur de tänker. Egenligen rätt så puckat att binda upp sig på nytt abonemang när man har väldigt liten och osäker inkomst.

Jag är fanemig svinhungrig, har bara ätit en scones till frukost (Jag bakade dem igår och bjöd Amanda på mysfrukost, haha) men jag sitter och väntar på att mitt middagssällskap ska ta sig in till stan så ska vi dra ut o käka.Tror det lutar åt Texas Longhorn :)

Ciao!
//Isabella

14 December 2011 08:46


Jag hade världens mysigaste Luciamorgon igår. Helt enligt vår tradition, lussebullar, pepparkakor, frukost, glögg och thé fanns på bordet. Såklart också massor med tända ljus. Så såg vi på Lucia på TV2 som är mellan 7-8. Superdupermysigt! Idag är jag uppe med tuppen(Emil), han, Emil alltså, skulle till IKEA och köpa nytt kök men jag är hemma. Det är ju inte väldigt vanligt att jag är uppe såhär dags, jag är fortfarande inne i min sova-till-tolv-minst-svacka som jag återföll i när Emil var i Egypten förra veckan, så jag ska göra det bästa av vad jag har. Eller inte har, kom jag precis på, jag ska gåt till Coop och köpa risgrynsgröt. Det låter som något bra att starta dagen med. Så kan jag ju alltid hoppas att Amanda behagar svara på mitt sms snart så vi kan ses. Liksaså Christine. Jag tror jag ska köpa lite mer julklappar idag. Tänkte fixa de till mamma och pappa. Japp, de ska jag avklara idag. Sedan är det bara Stephanie och Emil kvar. De svåraste och dyraste skulle jag gissa att det blir då. Ni ser, även i julklappsköp sparar jag det klurigaste till sist. Jag lär väl köpa något dagen innan jul typ. Alltid ute i sista minuten. Alltid. Gör livet lite mer spännande, right? ;) Nu ska jag dra mig, börjar bli hungrig!!

// Isabella

lördag hela veckan

Satan vilket dag det blev. Jag lyckades med mitt uppdrag, julklapp till Patricia, David och till julklappsspelet är avklarat! Blev supernöjd med dem alla :) Efter det blev det en snabbfika med Amanda och sedan följde hon med mig mamma, pappa och Stephanie när jag lämnade av m o p på julmiddag. Jag förlorade min köra-en-kompis-oskuld. Efter att vi lämnat av Stephanie körde vi vidare ut till Amanda varpå hon, när vi kom fram, kom på att hon glömt hemnyckeln så det var bara köra tillbaka in till stan. Det gjorde ju dock inte så mycket då jag inte ballar ur för o köra runt i en BMW automat. Helt. Klockren. :D. Shit vilken tur det blev alltså, vi var lite överallt. Bland annat tyckte vi att det var dags att jag även förlorade min Mcdrive-oskuld för Amanda funderade på hur folk lyckades komma så nära luckorna utan att köra in i väggen vilket jag då ville pröva om jag kunde undvika ;) Det kunde jag som tur var så vi beställde fnittrande våra hamburgare och Amanda "O en glass!" "Vad kommer det kosta??" "Jag har tre kronor till, vi har råd!". Hahah. Vi körde även en sväng till Christine, så att hon fick n paus från pluggandet och körde henne ett varv runt kvarteret. Sedan blev det typ dagt att hämta mina föräldrar igen! Det var jävla kul iaf, jag borde få pris för min parkering, öh, eller inte ;)

Time to go! Som jag längtat!!! :D

// Isabella

Julklappsköp

Idag ska jag och Stephanie till stan och köpa lite julklappar ihop. Jag var ju där en sväng igår också men jag fastnade självklart med att pröva underkläder till mig själv. Som en del fått erfara är det en flera timmar lång process av noga övervägande för mig... Dock kan det kankse bli lite lättare att förstå om jag säger att jag prövar BH:ar i 1000 kr klassen och inte för typ 200 kr på HM. Sådant fungerar inte för mig! ;) Ja.. samt då att jag har extremt svårt att bestämma mig och vill pröva allt som är snyggt när jag ändå är på plats. Idag ska jag i alla fall få julklapp till David, Patricia och julklappsspelet avklarat. Vid klockan fem ska jag sedan skjutsa mamma och pappa till julmiddagen, såvida det inte är vinterväglag. Jag har inte tittat ut genom fönstret än idag så nej jag vet inte vad det är för väder. Jag hoppas faktiskt på lite snö snart, det är ju ändå rätt så mysigt att ha det till jul samt att det gör det lite ljusare ute. Det börjar kännas konstigt kalt för att vara snart mitten på December.

Det här blir en riktigt lugn helg för mig, igår satt jag hemma hos mina föräldrar efter att ha ätit rådjurssadel och potatisklyftor på Highlander Inn. Vi såg på Idol och någon skräckfilm sedan, jag bakade negerbollar... Första gången på flera år och jag kom på varför jag undvikit det... grojs under naglarna, blä! Gott blev det i alla fall! Istället för att rulla dem, just för att undvika det jag nyss nämnde, så använde jag en sked o klicka ner dem i pärlsocker o sedan, klart! Haha! Vuxenversionen..

Nu är det dags att göra sig i ordning!

// Isabella

Fredag 9 December 2011

Idag har jag inte så mycket inplanerat alls tack o lov! Jag skulle ha träffat Jessica men stackarn har blivit förkyld så de blir inget tyvärr. I eftermiddag ska jag träna med pappa och ikväll sedan ska jag på afterwork med.... Mina föräldrar. Min syster skratta åt mig igår för det. Vadå? Bara för att jag har bra kontakt med mina föräldrar och gärna går ut o käkar med dem! Hahah... "Min pappa är min bästa vän".. haha. Han är till och med med mig och mina kompisar när vi ska köra gokart lliksom... INGET fel i det! ;D Jag sov jättelänge idag, dels för att jag behövde det och dels för att jag drömmer så mycket kul att jag inte vill vakna, så jag gör inte det. Det är ju som att se på film typ... Okej nu blir jag utskälld här för att jag inte satt på någon tvätt så det är bäst att jag sticker.. hehe. Åh det är så trevligt att bo hemma.... En dag vartannat år hade varit trevligt i alla fall :)

// Isabella

Som vällagrad ost ungefär.. =)

Doh, jag är hungrig, får man gå o köpa snabbmat såhär dags eller är det supertrashigt? Om det bara inte vore så satans kallt ute så skulle jag sticka direkt. Jag kom precis på vad jag vill köpa i julklapp till Emil men presenten är så jäkla dyr, det går väl hitta ett något billigare alternativ men det är liksom inte fullt lika coolt så. I morgon ska jag komma upp tidigt OCH sova ut på samma gång, med andra ord tänker jag att jag kan gå upp vid kl nio-tio och sedan göra mig i ordning fort och dra till stan. Tänkte köpa lite julklappar till tjejernas julklappspel samt kolla efter lite andra julklappar. Det är verkligen knepigt att köpa julklappar när man inga pengar har ;) Jag ska inte ta i så mycket i år utan hålla summan nere så gott det går. Det jag köper av är liksom min lilla summa sparpengar. Jag tror att man får lönen lite tidigare innan jul har jag för mig och trots att det inte blir en stor lön så skulle jag vilja ha den till mitt förfogande också. Jag ska i allafall köpa julklapp till mamma, pappa, Stephanie, Patricia, julklappsspelet och Emil. Det är ju säkert minst en 1000 kr som ryker där! Om jag då lyckas hålla det nere så pass. Men ska jag hålla nere kostnaderna så kan jag ju inte köpa den där presenten till Emil som faktiskt skulle vara såå himla kul att få ge.

Nu sitter jag i vardagsrummet o ser halvt på TV, halvt skriver blogg samt förtär Aladdinasken som vi assistener fick i julklapp av företaget. Borde vara mat dock. Inte så nyttigt! Fasen, det fick mig komma på att jag måste hinna träna i morgon också.. De tre senaste dagarna har jag haft så sjukt mycket för mig av ngn anledning och där jag haft en glugg att planera in träning har det hela tiden blivit så att det jag gjorde innan drog ut på tiden så att jag inte hann. Som idag, skulle träna efter personalmötet som jag räknade med skulle ta 30-60 min men kom inte därifrån först än efter två timmar så jag hann helt enkelt inte! Har varit hos David och firat honom, han fyller 28 år idag. Vet ni att fast än det är åtta år mellan mig och den äldsta i syskonskaran, Adrian, och sex år mellan mig och Stephanie så är vi alla ihop med en respektive som är född 1983! Det är i alla fall enkelt att hålla reda på vad alla fyller! Det är lite som att jag, lillasyster, ville vara lika cool som mina äldre syskon som är ihop med 83:or och härmar dem ;D Haha. Jag lovar, det är inte så! 1983 är helt enkelt en jääävligt fin årgång! :D

// Isabella

Julmiddag med jobbet

Bra, där fick jag in 6 timmar till i arbetstid den här månaden, jag behöver det. Jag och min ekonomi. Bara för att Amanda kommenterade att jag blivit en TOFFEL i mitt förra inlägg så ska jag spela cool hela det här inlägget. Så ni vet. Jag var förresten på jobb-julfest precis och det var jättetrevligt att träffa kollegor och brukare. Jag ba flörtade järnet med massa killar för I don't care liksom, han tofflar MIG så jävla mycket så han skulle aldrig VÅGA bli arg på mig ändå. Han ba är i Egypten men HEY, jag är ute o RULLAR HATT ändå. Rullar som fään! Det är sådan SEMESTER för MIG när han är bortrest, njuter i fulla drag varje dag. HAN saknar ju MIG massor men vadå det är ju inte mitt problem? Det är så SKÖNT o sova sjäälv o breda ut sig. Han kan ju vara lite jobbig ibland när han ska hänga efter mig ÖVERALLT och jag liksom behöver lite ME-TIME o känner liksom, HEY dude, give me some space! I vilket fall så får jag väl se om vi ska ses när han kommer hem, det är ju liksom inte som att jag kommer o SPRINGA in i hans famn o TOFFLA MIG sådär. Det är bara töntar till tjejer som håller på så. INTE JAG! Jag vill liksom inte smutsa ner mig, han är ju säkert lite äcklig som har suttit på ett flyg flera timmar o så.

Gud även om det här är ett skämt så får jag ångest för jag känner mig så elak.

Jag är känslomässigt hård och kall, jag behöver liksom inte honom egentligen utan skulle ju likväl kunna dejta en... ehh, aa, katt eller hund typ. Samma grej. Ah, i vilket fall så är jag ju VERKLIGEN ingen TOFFEL. Det skulle bara vara heeeelt fel. INTE JAG liksom. tsss, du måste skämta liksom, ha- ha- ha, så kul.  Jag har min laddare med mig, akta dig.

Hejdå nu ska jag sova för lite oväntat sådär ska jag jobba i morgon kl 08.00-12-00, sedan ska jag till min gamla skola och hälsa på vid kl 13.00 och så vare personalmöte kl 15.30 och sedan träning och sedan fira David kl 18.30. Full fart! :)

I MISS MA MAN!! Ocoolt, men sant! =)

Funderar på o sätta lite lösenord på min blogg för jag känner att.. hehe. he . he

// Isabella

Från dä till dä till dää



WHO AM I!?? WOOAAAAA

Jag tror allt att det här är förändringar bara under senate året, tror till och med att jag har missat en hårfärg här! Då syftar jag på häxhårfärgen jag hade under en period :)

// Bella

"Vi ser helst att du är runt 20 år och har minst 10 års erfarenhet av branschen".

Så fort Emil och hans morgonpigghet är borta ur mitt liv så faller jag tillbaka på en sekund. Jag fick dra mig själv upp ur sängen i morse för att komma upp innan klockan blev halv tolv åtminstone. Yey! Idag ser schemat ut på följande vis:
NU - dammsuga hela lägenheten annars kommer pappa inte bli glad hehee
Göra mig i ordning
Gå till farmor och fika
Gå hem
Gå och träna på Nordic club med pappa
Göra mig i ordning på nytt
Åka till Olivias julfest
Jobba lite
Åka hem

Tada! O så är dagen över sedan och jag är en dag närmare att Emil kommer hem från sin töntiga enveckas-semester i Egypten som han fan kunde klarat sig utan! Haha, nerå, jag UNNAR HONOM DET! HAN ÄR VÄRD DET! Jag visste bara inte att en jäkla vecka kunde gå såhär långsamt. De senaste veckorna har liksom flimrat förbi i en blinkning och helt plötsligt så fort han försvinner så kryper tiden fram.

I morgon har jag träning och eventuellt personalmöte samt att träffa Jessica på schemat. På fredag, inget förutom träning då och en afterwork middag med mina kära föräldrar.

På fredag tror jag de skulle höra av sig från intervjun jag var på, tror inte jag får jobbet pga min icke-erfarenhet men man kan ju alltid hoppas =) Det är ett evigt problem det där, hur ska jag kunna få erfarenhet om ingen vill anställa mig för att de bara vill ha folk som redan har erfarenhet? Klassiskt, "Vi ser helst att du är runt 20 år och har minst 10 års erfarenhet av branschen". Haha!
Nu ska jag göra lite nytta! Något min kära far många gånger pratar om att jag borde...Göra nytta. Fint, fint!

// Isabella

Härligt.

Härligt, ensamaste tjejen i världen är nu uppe i 13 sidor brev till sin pojkvän som just nu befinner sig på destination Egypten. Där har han varit i näästan fyra hela dagar!! Kvar är jag, lämnad åt sitt öde och sina förpliktelser, haha. Amanda kom i alla fall hit för ett par timmar sedan och lyste upp min dag innan det är dags för mig att dra till jobbet nu om 20 minuter.

Jag efterlyser min fina fina klocka!

Utfärdar härmed en hittelön på 100 riksdaler till den goda själ som hittar min fina och saknade klocka som syns på den här bilden! Var är den? Hitta den, död eller levande!



Du är saknad klocka!!

No honey, no sleep

Nu har jag precis suttit och titta genom helgens vimmelbilder och fått andas ut, puh, jag har inte fastnat på någon, thank god! Som vanligt när jag ser på Puls vimmelbilder slår samma tanke mig, VAD TUSAN KOMMER ALLA KINESER IFRÅN!? Jag ser fan inte en enda kines eller japan när jag är på Puls men ALLTID på vimmelbilderna man tittar på i efterhand så kan man tro att de är från någon Puls i Asien!! Dyker de bara upp från ingenstans? Jag menar jag ser väldigt sällan kineser på stan också i Norrköping? Alltså absolut inget mot kineser nu, det är bara den grejen att de är med på tusen bilder i stora sällskap av vänner  men jag ser dem aldrig när jag är där!! Så reagerar jag också på hur folk i allmänhet ser ut på vimmelbilder, jag kan tänka mig att 80% av de som hamnar på bild ångrar sig i efterhand! ;) Inte så konstigt egentligen, man blir sällan bra på bild om man druckit något lite starkare ;) DÄREMOT, Linn och Christine, ni blev jättesöta, jag lovar!! Men folk som (som t.ex jag från ett par hosthostvimmelbilder från Puls) sträcker ut tungan och håller på o slickar på saker/varandra och kysser och äcklar sig, det ser liksom bara hemskt ut på bild i efterhand! OM man mot förmodan hamnar framför en kamera är den stora hemligheter för att lyckas att INTE göra en överdådig min, enl en själv i det läget ska det känns som att man bara ser heeelt neutral ut i ansiktet, så kanske man lyckas se normal ut. Det är i alla fall så jag tänker. Har man druckit lite så är det liksom inte lika lätt att hålla reda på smilbanden och ansiktets alla muskler för att kunna skapa den där perfekta fotominen/partyminen som vi alla har, då är det lika bra att försöka köra på säkra kort och se lite.. hm, lugn ut istället, hahaa! Bra där har ni fått moster Buppis vimmelbildstips! :) Visst är det kul att se folk släppa loss och ha kul men det är inte kul att hitta en bild på sig själv när man trodde man skulle se glad, lössläppt, cool och fräsch ut men så ser man ett dräggfyllo som halvt ramlar och är svettig och dreglar på någon typ. Alltså det är ju just det där när alkohol är inblandat så blir det sällan som man tänkt sig! :)

Idag har jag förövrig en riktig TRÅKDAG. Jag skulle egentligen iväg på en jobbgrej men det blev inställt så nu har jag bara 3,5 timmas jobb ikväll att... Se fram emot. Jag borde dra och träna eftersom att jag skippade det igår och satt o käkade med Tommy på Texas Longhorn i två timmar istället men jag har liksom lust att gå på pass och det finns ju inga såhär dags. Jättedålig ursäkt, I know. Men jag har ju trots allt tränat fyra dagar i rad och tog ledigt bara igår... fan det betyder ju bara att jag måste träna idag. Jaja!

Bilderna Linn la ut igår (?) var så fiina så jag lånade dem och slänger ut dem här med! :)


Iihh, mitt körkort!!!

Den här bilden måste jag bara säga är så jävla rolig, det kan inte vara lång tid efter att jag gått men ni har liksom dragit till er ett par främmande killar som ni ställer er och poserar med som att de vorde era pojkvänner eller några ni känns för alltid, det ser bara så himla kul ut om man vet att det bara var två som råkade passera förbi er och fastna i erat nät! hahahah!

Åh, Christines jäkla dragkedja på skon som bara inte ville gå igen!! haha!

Nu ska jag ta och laga lite mat! Jag måste ju bli bättre på det!! :)

// Bella

Sleep tight...

Shit vad klockan tickar fort, känns som jag kom hem från träningen nyss men det var snart flera timmar sedan, jag och Erika var på vattenträning! Det var jättekul faktiskt! Vi sprang och hoppade runt där i bassängen, det var lagom träning. Det ska vi gå på fler gånger! Nyss fick jag ännu en grej att planera in i min kalender. Det är så mycket olika julfiranden man ska på, den 16e ska jag på Julspel, den 17e har vi lilljul och den 18e ska jag på adventsfirande i skärblacka. Nu på lördag ska jag även skjutsa mamma och pappa till deras julmiddag och på söndag ska jag få en middag och en överraskning av Stephanie som present för att jag tagit körkort! Jag har faktiskt ingen aning om vad det är vi ska göra! :) Älskar överraskingar, enda gångerna de blir misslyckade så är det liksom mitt fel för att jag har väldigt vild fantasi och blir besviken istället... Eller ao, så var det mer när jag var liten. Nu är jag mer verklighetsförankrad när jag gissar på överraskningar ;). Det var som när jag var typ 10 år på julafton så var den sista presenten en överraskning och jag hade önskat mig en hästensäng som var kontrollstyrd sådan som man kan höja och sänka fot- och huvudendan på, med andra ord sviiindyr. Presenten var i garaget och på vägen ut var jag jätte hoppfull, så när jag kom ut var det ett lakan som var slängt över min present och när jag drog bort det såg jag - ett toalettbord. Helt klart superduper fint, som var gammalt och klassiskt. Jag blev glad, MEN, ändå försörde min förhoppning på hästensängen överraskningen litegrand. Jo, jag vet, väldigt bortskämt. Men samtidigt, i den åldern hade man väl inte riktigt en bra uppfattning om priser och kostnader, jag visste att en säng var dyrare men jag kunde inte se att mina föräldrar inte skulle kunna ha råd att ge mig den. Idag vet man ju att det var puckat för inte skulle jag ge min 10åriga dotter en svindyr säng som inte ens föräldrarna har råd att kosta på sig själva! Man var lite söt när man var liten. Men jag minns att jag tänkte att jag inte borde ha några förväntningar alls för i sådana fall kan ju överraskningar, jul och födelsedagar aldrig bli "misslyckade" eller att man blir missnöjd med presenterna. Nu är jag mer så att jag har börjat skämmas nästan när jag får presenter för jag blir så himla... Jag vet inte, som att jag tycker det är pinsamt och för snällt att ge mig något.. Eller nej, kanske mer att jag vet inte hur jag ska säga tack tillräckligt mycket? Jag känner mig så mån om att den jag får något av ska veta hur tacksam jag är, för jag tycker verkligen det är så fint att ge varandra saker. Jag älskar att ge saker och jag älskar att få dem. Man önskar att man hade mer pengar så att man kunde köpa massa fina presenter till sina vänner, pojkvän och familj!

Kom på att jag tog lite bilder på sminkbordet jag fick (och som fortfarande står i mitt rum) för några månader sedan! :)



Kram och godnatt!

Gräsänkan behöver skriva av sig...

Jag var den enda som körde på nykter utgång igår men jag var den som missade en kant inne på Puls och slog i armen i ett bord, smidigt! Gräsänka som jag är sov jag hemma hos mina föräldrar och sov till kl ett... Himla skönt! Jag har ju tränat tre dagar i rad här nu och tycker att jag borde ha träningsverk i heela min otränade kropp men allt jag känner är att det stramar lite längst upp på vänster vad... Antingen tränar jag inte tillräckligt hårt eller så stretchar jag grymt bra? Idag tänkte jag ta det lite lugnt, eventuellt drar jag till badet och simmar lite, o så är jag lite sugen på en promenad. Helt otroligt för att vara mig, jag har aldrig riktigt gillat promenader för att jag tycker att gå går så långsamt och att gå utan mål är tråkigt. Då kan man ju fastna där i en långsamma promenaden hur länge som helst! Går man med en kompis och snackar däremot så glömmer man ofta bort dessa saker tack vare att man är inne i intressanta konversationer så då går det ju an! Middagen hos Christine igår var som väntat supertrevlig, jag gillar verkligen vår lilla flock, vi skrattar så mycket tillsammans trots att vi alla är ganska olika. Jag känner mig riktigt riktigt bekväm med de vänner jag har där. När jag var yngre hade jag aldrig flockgemenskap utan jag hängde ihop med en kompis i taget, jag och Patricia, jag och Moa, jag och Jessica osv. Allt på sin tid. Konstigt nog var det en svårighet då t.ex att umgås tre stycken. Alla var i par. Visst fanns de de tjejerna senare som var en stor grupp men jag var aldrig en del av den, jag undrade hur de kunde vara så många som var "bästisar" och lita på varandra. Då skulle jag aldrig kunnat känna mig så trygg men så många personer. På sätt och vis hade jag ju belägg för min tvivlan för det var alltid tjejerna i den där gruppen som skapade intriger och snackade skit om varandra bakom ryggen osv. Jag och Patricia hade det däremot sååå lugnt och skönt, vi tydde oss till varandra och litade till 100%. Det fanns ingen annan där som någon av oss litade på så, vem skulle vi skvallra till liksom? Tyckte vi att något den andre sa eller gjorde var konstigt så diskuterade vi ju det hon och jag. Både jag och Patricia har ju väldigt bestämda åsikter och var lite bossiga av oss men ingen av oss gillade att bråka så vi undvek alltid det väldigt bra. Helt otroligt bra faktiskt, jag kan dra mig till minnas två-tre gånger då vi bråkat. Under loppet av ca 12 år. Det är lång tid! På samma sätt är det faktiskt med Moa också, som jag känt sedan vi var ett år gamla. Jag minns ju inte riktigt hur det var under dagistiden men så som det varit de senaste 10 åren så har vi också bråkat till minimum. Jag är ganska rationellt lagt när det gäller bråk, jag är ofta den som håller mig lugn och umgås man med andra som också har den behärskningen så kan man diskutera och komma fram till att man faktiskt tycker olika/ att man helt enkelt inte kan komma överens om en sak istället för att bli elaka mot varandra. Jag och Patricia har alltid haft skilda meningar om saker men tack vare hur bra vi lärde känna varandra så förstod vi att vissa saker kunde vi bara inte mötas på mitten om och undvek att prata mer om den saken då istället för att försöka tvinga den andre att hålla med en. Vi har nog alltid känt oss bekväma i det faktum att vi tycker olika om vissa saker. Det är nog mycket tack vare det som jag senare i livet,  i andra grupper,diskussioner och sammanhang har känt mig bekväm i att säga att jag inte håller med om saker. Att jag tycker si och så trotts att de andra kanske inte gör det. Jag har även alltid haft den uppfattningen att om alla vill tycka samma sak så skapar man ju aldrig en diskussion om saken och kommer då inte vidare i resonemanget. Ibland har jag till och med haft så svårt med när gruppens inofficiella ledare har sagt, jag tycker så och alla håller med att jag sagt att jag tycker annorlunda även fast det egentligen inte är sant, bara för att skapa en diskussion och lite motstånd. Jag ville bara inte att ett alternativ skulle vara så självlart, för vem vet, om vi bara vridit och vänt lite på det istället för att hugga tag i första bästa lösning så kanske vi kommit fram till något annat. Det här blev ju ganska flummigt känner jag, jag vet inte om ni hänger med i hur jag menar för det är mina tankar just nu som oretuscherade knappas ner på datorn.

Jag tror och hoppas att vi alla i vår lilla flock känner oss bekväma med att tycka annorlunda än någon annan. Jag vet ju att vi gör det i flera saker och jag tycker att det är bra! Vi har ju så himla kul ihop och jag hoppas verkligen att vi kommer iväg någon vecka på semester i sommar. Det skulle vara underbart och med all säkerhet svinkul! I morgon ska jag på arbetsintervju, jag läste precis på deras annons att "för rätt person är detta en heltidstjänst". Hm. Jag läste även något som jag inte sett förut "Du måste ha 2-3 års erfarenhet av branschen". Vi får väl se hur det blir men jag ser det i alla fall som en erfarenhet bara att få komma på intervju där. Går det inte är det bara söka vidare, don't worry, be happy ;) Hoppas, hoppas, hoppas!

Nu ska jag.... hm, se på en film? Jag ska i alla fall göra något som passar min klädsel som just nu är mjukisbyxor, sockar och linne. Något mysigt som inte involverar någon annan person (som ni förstår är jag knappast tillfixad ;)). Om man skulle ta och fixa hem Breaking Dawn och se den ännu en gång. Det är ofta så mycket man kanske har missat i en film som man bara sett en gång. Älskar att upptäcka nya detaljer! :)

Kram på er och glad andra advent! För det är det väl idag va? ;D

// Isabella

RSS 2.0