De e fest i Stockholm... Alltid!

I lördags var jag för första gången ute och festade i Stockholm. Jag, Emil och Jonas. Med Mr J så kom vi in (nästan) överallt. De ställen vi inte kom in på var det förmodligen mitt fel... Vi hade inte planerat att festa och därav hade jag inte klackar med mig. Man kommer inte in i smuttsiga sneakers på Café Opera, inte ens om man är VIP-uppskriven. Det gick dock bra på bern. Jag gillade det stället bäst. Helt i min smak! Gigantiska kristallkronor långt upp över golvet, blandat med folk och rolig musik! Det var klass på det kan man väl säga... ;) Mer och mer så kommer jag på varför jag aldrig direkt gillar att festa i Norrköping (förutom när man var 16-17 och kvällen automatiskt blev en 10-poängare om man lyckades kommma in på krogen), det är helt enkelt jävligt torrt, alla är i mina ögon kopior av varandra och av någon anledning så festar 18åringar bara med 18åringar och 25 åringar bara med 25åringar. I stora drag menar jag nu, själv hamnade man ju hos...något äldre...personer redan när man var 16 år. Men respekt fick man väl knappast ;) i vilket fall var det så himla skön stämning på de uteställena vi var på i Stockholm att jag gilla't direkt. Sedan kan ju jag inte helt och hållet tala från alla mina sinnens fulla bruk när jag ser tillbaka på utekvällen, det förekom en smärre mängd alkohol... (heter det så..? "smärre"... hm låter weird). Jag hade i alla fall jättekul, o drinkarna var goda (och gratis, tacktacktack Emil och Jonas).



Jag och Emil hamnade på Collage vimmelbilder och den här lilla incidenten var inte vårat fel, det var helt enkelt Jonas som ropa till sig fotografen och sa till honom att fota oss, till min och Emils stora "glädje"...



Inne på Berns... Här ser man att jag trivs! :) Håller krampaktigt om drinken där... Det är ju sådär när man druckit lite... Man känner liksom inte hur hårt man håller om saker så jag försöker alltid att undvika att tappa genom att medvetet hålla i dem stenhårt... Det blir värre för varje droppe... ;) I efterhand är jag glad att inte glaset gick sönder, haha.

Idag har jag gjort massa jäkla småsaker, pluggar teori, varit på "planeringssamtal" på Arbetsförmedlingen, sökt massa jobb, planerat, ringt, betalat mm. Jag ska iväg och träna nu tänkte jag och sedan vid 17.50 har jag min dubbla körlektion =).

// Isabella

Jag drömmer drömmar...

Jag sitter och pluggar teori, lite ångestladdat för att jag inte pluggat på två dagar! Viste ni att när man bogserar en annan bil får man bara köra i 30 km/h... Ne det viste jag inte heller för tre minuter sedan! Jag har målat naglarna, ekonomimålat alltså, (= bara fyllt i där nagellacket hade lossnat i kanterna) plattat håret, sminkar klart mig, ätit frukost med det obligatoriska goda gröna teét och packat till Stockholm. Jag och Emil åker dit idag för att träffa en kompis till honom och kommer hem på lördagkväll. Tror vi är hemma runt sju-åttatiden. Då blire en kvällsfika! :) Jag har körlektion om 40 minuter och jag tror att vi ska göra vänstersväng på landsväg idag. Har blivit grymt blåst på körlektioner=pengar men det gör väl inte såå mycket, pengar får man ju alltid mer! Ae det känns även det, en ångest över hur mycket mitt körkort kommer att kosta mig, äckligt mycket! Det är det negativa med att inte köra hemma, det blir extra dyrt. Jag har ju bara kört på körskolan. Vi har ju ändå en automat så det känns inte värt att gå massa kurs och skit för det. Gud jag hoppas jag får körkort inom närmaste månaden iaf! Det borde jag fan få! Om jag sköter mig.... Ae jag ska plugga vidare. Är lite knappt om tid sedan, slutar körlektionen 12.10 och sedan ska jag hinna luncha med Stephanie och befinna mig på resecentrum vid 13.10 för bussen går då! :)

Have a nice day folks!

// Isabella

all night all day

You're still the one I run to 
The one that I belong to 
You're the one I want for life  
You're still the one that I love 
The only one I dream of 
You're still the one I kiss good night



Jag har fått en liten sak på posten idag! :)

img_1697 (MMS)

Jag har fått en liten sak på posten idag! :)


FU!

Nu ska jag iväg till körskolan (igen) och plugga. Idag fortsatte vi att köra stadskörning så se upp! Jag är i farten mitt inne i stan numera! Jag har en till dubbellektion vid kl 16.15 idag också så mer mer mer träning! Jag börjar känna mig mer och mer bekväm när jag kör och tycker att det är ganska kul! Dock blev jag ihjälskrämd på halkan igår när de visar bilder på dockor som sitter i bilar som de sedan kör in i träd för att simulera hur det skulle te sig i 50, 70 och 90 km/h. Då kände jag bara, eh fan, jag kanske skulle ta och strunta hela den här skiten med körkort för, JAG VILL INTE DÖ! När vi körde så att vi skulle få överstyrning på bilden var den helt omöjlig att kontrollera, vi snurra flera varv runt runt, bromsen i botten och noll kontroll. Det vad nyttigt som fn att få känna på Gkraften och höra hur däcken slira. Lika läskigt som spännande, bara för att man ändå vet att det är under kontrollerade former, ja så kontrollerat det nu kan bli när en bil på något ton spinner och snurrar runt i 50 km/h. I vilket fall, ingen dog eller skadades vad jag såg! :) Det jobbigaste för mig var i princip att hantera den där gamla SAABen som vi körde, jag har ju bara kört bilen på Arres (som min lärare Bassim jämt påpekar är sååå lättkörd) så jag tyckte att det var svårt att komma iväg (fick kärringstopp typ fem grr, aningen pinsamt, också med tanke på att jag valde att köra själv med två killar och läraren) samt att få i trean (!). Tyckte det var en skitbil men det sa jag inte...Jag svor rätt mycket åt den dock vilket lärare fann underhållande... När jag väl lärde mig att hantera en annan bil så skulle jag dessutom dra upp den i 70 km/h och köra in i en kurva där blankis simulerades. Det var ju kul, som en karusell typ, haha. Dock skulle jag nog hellre välja Liseberg om jag vill känna på Gkraft och pirr i magen! Det är skönt att vara av med den och nu "bara" ha vanlig körning och teorin kvar att koncentrera sig på.
Riskettan
Risktvåan - klart!


Jäklar nu såg jag att jag hade lite bråttom här, ska ju för tusan möta upp Linnsan för Franska+körteoriplugg-fika om 30 min! :)

Ciao!
// Isabella

I'll be gone and lost forever. And you won't know why.


Halkan idag!

Om 1,5 timma ska jag iväg på halkan! Jag är fan lite nervös! Egentligen vet jag inte riktigt vad jag är nervös inför, för meningen är ju liksom att man ska pröva på att inte ha full kontroll över bilen... Alltså det håller på mellan 10.40-14.40, vad fan ska vi göra i fyra jäkla timmar? Är det inte bara köra en gång, få lite info o sedan vara klar? Eller möjligtvis i omvänd ordning... wellwell.

I lördags hade jag gått upp vid halv sju på morgonen för andra dagen i rad, jobbat 8-16 och sedan var jag barnvakt i ett par timmar efter det innan jag fick stressa iväg till Linn för lite tjejmiddag + RobbanoAdde och sedan dra ut på krogen vid tolv. Vi hade riktigt trevligt, dock blev jag så sjukt jäkla trött när jag började dricka så vid kl halv två pallade jag inte mer och drog hem. Jag behövde VERKLIGEN sova, haha. Den här jäkla intensivkursen gör mig trött! Jag hoppas de andra hade galet kul på Puls i alla fall! Jag är sugen på att festa, i Stockholm! Eller utomlands! Men det får väl vänta i ett år till... jäkla skit! Jag som ville komma iväg utomland med i kompisar i sommar. Så blev det helt plötsligt höst. Skithöst.

Nu måste jag plugga teori! Ångestångestångest!

// Isabella

RSS 2.0