I GOT THE JOB!

Blev sååå glad igår, efter två intervjuer, en gruppintervju och en personllig så fick jag jobbet!! Av 250 ansökande fick fem stycken jobb jag och blev en av dem, hihiiiii :D Nu ska jag bli nallebyggare! Är övertygad om att det kommer bli det roligaste jobbet hitils. Jag känner att jag kan slappna av lite nu när jag har hittat ett till jobb som jag kan kombinera SPA:t med! Så himla kul att ha två jobb och så himla skönt att jag inte är kvar på kundtjänsten. Nu blir det en kul period av massa nya saker/uppgifter/erfarenheter och stuff to learn samt spaaarande. 
 
Idag flyttstädade jag och Emil det sista i gamla lägenheten (PUH). Never again, det var liksom en ETTA och den tog fyra dagar att tömma och städa. Usch... Är nu helt på det klara med att köpa flyttstädning när det är min tur! Den nya lägenheten är fortfarande ett renoveringsobjekt i högsta grad, 80% av allt från gamla lägenheten står i sovrummet. Det är trångt! Men där finns iaf nymålade väggar och nylagt golv så det känns lite fräscht iaf. 
 
Jag sa precis hejdå till Emil och min bror. De ska ut med båten och fiska. Så ska de sova någonstanns. På ngn ö. Det blir nog bra. Adrian köpte 32 korvar totalt till fyra personer, varav en är 13 år. Men aja, alla är ju män. Fan killar ÄTER så MYCKET!? Var får de plats med allt? Hade det varit jag och mina tjejkompisar så hade ju vi köpt ETT packet, inte fyra som Adrian. O då hade det säkert blivit över, haha. 
 
I vilket fall som helst, nu har ju jag "semester" i en och en halv dag. Den har redan startat bra med snart en halv chokladkaka förtärd :). Jag vil festa idag! Varför inte liksom! :D Någon annan som är intresserad? ;)
 
// Bella 

RSS 2.0