Saaavee the wooorld

Shiiiit mannen, vad mörk du var Amanda! För tusan svart hår typ! Ändå var det här inte allt för länge sedaan! Fick en liten chock när jag såg den här bilden nu för jag hade ju helt glömt bort att du färgade håret så mörkt! :)
Jag var visst också mörkare, men inte så jättemkt.
Gud jag har lite tråkigt...

Tredje dagen. Jäklar,

vilket satans flyt jag hade igår! Altt gick enligt planerna. Arbetsintervjun kändes bra och jag blev nöjd med klippnngen. Istället för att ha håret klippt som i ett V så valde jag att klippa rakt av och det blev riktigt snyggt. Hon blev dock tvungen att klippa bort nästan en dm för det var så slitet! Jag tycker att jag har aldelles för torrt hår så att jag jämt får tovor i det, framför allt i underhåret. Jag har haft en "jättebra" inpackning som jag fått rekomenderad men helt ärligt tycker jag knappast att jag märker någon skillnad! Börjar tro att allt det där med dyra hårprodukter hit och dit bara är bullshit! Kan lika gärna använda Eldorado o får samma effekt...
Körningen idag gick jättebra, eller det går automatiskt "bra" om jag lyckas köra utan att krocka, döda ngn mm och därmed "jättebra" om jag dessutom tycker att jag haft kontroll över bilden och att jag inte körde på någon inte bara berodde på tur.. ;D. Mehe, i vilket fall, jag körde lite inne i stan, för första gången(!). Nu när det känns som jag snabbt som attans börjar lära mig att köra bil så känns det mer och mer som att jag ligger efter med teorin. Det är slutfikat och slut-träffakompisar, jag måste kötta teori och göra test efter test på datorn! I morgon ska jag satan sitta heeela dagen och bara råplugga. Jag ska även sätta mig och läsa i boken nu någon timma. Ikväll blir det att dra till Erika en sväng och umgås lite, det var tydligen någon som heter Tereck från USA där också, jag håller fortfarande på att fundera på om det är en tjej eller kille med det namnet? I have nooo idea!

// Isabella

27 september 9:14, andra dagen.

Har precis avnjutit en rostad macka med två skivor ost ihop med Emil. Åh, tacka gud för maten på vårat bord. (Mitt bort egentligen eftersom vi är hos mig, eller ae, mamma och pappas bord då iofs.). I vilket fall, jag ska ta och fixa i ordning mig lite snabbt här nu för sedan är det dags för min andra körlektion. Hade min första igår då jag mest tränade på krypkörning och backning, kände mig som ett pucko vid vissa tillfällen men tror att jag kommer bli bättre ganska fort. Jag har inte riktigt än insett hur intensivt och mycket det kommer blir med körningen. Men det är såhär jag valt att lägga upp det, jag vill ha mitt körkort nu nu nu! Får väl räkna med att det dröjer två till tre veckor till beroende på om jag behöver lägga till lite lektioner osv. Saken är ju den att jag inte har någon möjlighet att köra hemma så det här blir en liten utmaning! Varje dag, måndag-fredag i två veckor har jag inplanerad körlektion mellan 10:00-11:25, med andra ord en dubbellektion. Klockan 12:00 idag ska jag vara på arbetsintervju på -----, kl 13:00 har jag tid hos frissan (det är hög tid att kapa av alla två-delade toppar!), kl 14:00 ska jag möta Christine och kl 17:15 ska jag vara tillbaka på körskolan för teorilektion! Låter som jag har fullt upp! Jag är så glad att jag ens har något att göra kan jag säga! Om jag blir klar med mitt körkort och fortfarande står utan något ordentligt jobb så kommer jag nog att börja få lite panik. Än så länge har jag liksom jobb 3,5 timmar en gång i veckan... Det är inget att hurra över direkt!
Nu är det dags att dra!



// Isabella

24 September, tror jag?

Sovit som en stock, skönt som fan! Nu är jag hemma, har käkat frulle och ska strax göra mig i ordning för att dra iväg till my BFF, Moa och umååås!!
ojoj nej nu ska jag visst till sörping först time to go!


Beställa klipptid

Ringde tidigare idag för att boka klippning...

Jag:
Hejhej, jag skulle vilja boka en klippningstid.
Frisör: Javisst, vilken dag passar?
Jag: Så snart som möjligt faktiskt!
Frisör: Kan du komma om tio minuter?
Jag: Nej inte riktigt så snart...
Frisör: Hehe, hm, tisdag kl 13?
Jag: Ja, det ska gå bra!
Frisör: Då måste jag bara ha ditt namn och telefonnummer.
Jag: Isabella...
Frisör: Jag tyckte väl att jag kände igen dig... Är det du som är blond och svinsnygg?
Jag: Ja, precis, det är jag!
Frisör: Ja men då vet jag ju!
Jag: Heh.. I vilket fall, mitt telefonnummer är ----------, nu har du mitt nummer också!
Frisör: Perfekt, då ses vi på tisdag då!
Jag: Absolut, tack och hej!

LÖÖÖÖÖN

Idag har jag jobbat 7-16 OCH fått en välförtjänt fetinglön från Augustis arbete! Klockan är nu 17.49 och jag har än så länge hunnit med att duscha, sminka mig och fota mig... Jag gör det inte så ofta! Bara när jag känner mig snygg... öhöhö. I vilket fall, jag har inte ätit så mycket idag så idag är en sådan dag - snyggisdag. Jaja, det ska inte ha någon koppling egentligen men hay, jag hymlar inte här. En tjockisdag är ALLTID en fuldag. De går hand i hand. Det vet varenda tjej som är mån om sitt utseende. Sedan att jag är världens PROmatsexgodiskakortårta-människa (råka jag få med ngt olämpligt där någonstanns?) spelar ingen roll. Jag känner mig ändå inte så FESTLIG när jag har smockat i mig mat för tre och efterrätt för fem pers. I vilket fall, för att återgå till... MIG. Idag har JAG druckit typ åtta koppar kaffe och två koppar te. Har en antydan till svullen hals, känns konstigt när man sväljer ni vet = början till förkylning men det har inte gått så långt än så länge så med lite sömn kanske jag kan finta den och slippa! Ikväll har jag inga planer, jag ska fortsätta umgås osunt mycket med Emil. Mae, jag är inte bitter! Jag vill träffa mina kära vänner hemskt mycket men... Amandas mobil ligger i en kohage, Linn pluggar och de femtioelva andra är bara allmänt borta! Fungerar på att... BOWLA! (Linns idé!)Vad säger ni? Jag suger på det och kommer med all säkerhet bli på dåligt humör när jag kommer sist och klotet ständigt hamnar i rännan men vad tusan, med er är ju ALLT kul! :)






Tyvärr, blev inte så bra bilder även fast jag va så jäva snygg... :/ Shit happens!

Trevlig helg

// Isabella

19 September


I förrgår hade jag shorts och ballerinaskor på mig. Det var lite kallt men kändes ändå bra för att vara mitten av September. Vad fan hände? Det var väl sommar vi skulle få? Jag har ju förfan inte hunnit bada i varken lilla gransjön, böksjön eller lillsjön än... Jag har faktiskt inte badat en enda gång vilket aldrig hänt förut. I och för sig har jag aldrig jobbat så mycket som den här sommaren någon gång förut heller. Just nu söker jag massa jobb, det gör ju knappast något att få fler än ett erbjudande och alternativ. Jag gillar alternativ... Fick precis på mailen att jag inte kommer få jobba på Glitter i Hageby i alla fall, jag kanske inte var söt nog? Eller så var det körkortet.... Apropå körkort så påbörjar jag min intensivkurs om exakt en vecka! Är laddad och får lite pirr i magen av att tänka på det, ska bli svinkul. För att spinna vidare på det här med att köra så var det exakt vad jag gjorde igår - JAG KÖRDE MOTORCROSS! Hellyaeah! Det var svinkul! Jag dog inte och ramlade inte... förutom när jag stod still då för crossen är för tung för att jag själv ska kunna hålla upp den... haha! Den var även för hög så någon fick hålla i den när jag klev upp (som på en häst typ, kasta över benet... jag har ridit en gång i mitt liv typ, det är svintråkigt och hästar är opålitliga djur som är stora o guppar när man sitter på den, goda på mackan dock. Väldigt vackra att se på (inte när det är på mackan utan när de lever) det går inte att förneka. Riktigt fina djur. O goda. Som gris typ. Grisar är söta. Fast jag föredrar ju iofs vegetariskt... gud nu spinner jag iväg-->). Apropå spinner så spann inte hjulen under mig helt okontrollerat, jag tyckte jag hade koll, pröva att växla gjorde jag också! For iväg som ett jävla skott, fort som fan enligt mig. Ljudet av motorn aphögt men skapar ju den rätta känslan!

Igår kväll jobbade jag, det ska jag göra på fredag också 7-16. Annars är det ganksa lugnt med planer här! Är lite nervös inför att det är så jäkla mycket teori jag ska plugga in. Känns som jag ska ta o fortsätta läsa i boken här på kontoret. Emil är..  någonstanns, möte. Det är lite som när föräldrarna går hemifrån o man kan skruva upp musiken, sjunga, prata högt med sig själv och se precis så allmänt konstigt ut som man får lust att göra ibland, framför en cam t.ex. Ae, jag ska fortsätta LÄRA MIG MASSOR och SÖKA JOBB här! :)

Life's good.



// Isabella

Buppi was here!


Sitter på Emils kontor för att plugga körkortsteori och till högskoleprovet. Så fort Emil gick så drog jag till mig hans mac och satte på musik... samt hittade camen. Mannen som sitter och jobbar i kontoret bredvid har tittat på mig lite konstigt vid ett par tillfällen. Men det kan ju vara för att jag snuskar mig lite, med mig själv. Vilket i och för sig kan se lite konstigt ut när jag tänker efter...


Det börjde med en oskuldsfull puss . . .

...


Aja som ni förstår ser det här helt sjukt ut om man tänker att jag sitter själv på ett kontor o vinklar huvuder konstigt och slickar ut i luften...



Jag har nog lekt klart nu...
Jag har gjort min hitils största kortbetalning idag! 11 500 kr är bara borta, POFF!! Jag fick MASSA med böcker som det står konstiga saker som "oljetryckslampa", "understyrning" och "väjningsplikt" i! Det här ska bli så KUL!

Nu sneglar han lite åt mitt håll igen... Jag ska ta och se koncentrerad och proffsig ut ett tag så att han tror att jag är "som alla andra".

// Isabella

"I believe I can fly..."

""ÖÖH jag har min laddare med mig eeeheheheh!!!"

Make love to me


RSS 2.0