Jobbhelg

Idag har jag jobbat 8-15, har "bara" sex dagar kvar med samma tider framför mig innan jag får hela två dagar ledigt, precis som alla andra. Men jag jobbar ju BARA 80% så det är ju i princip INGENTING. Det är i alla fall så alla tycker. Jag tycker fan inte man ska jobba så jääävla mycket. hehe, jo jag vet att man måste för annars kollapsar samhällen och alla blir knarkare och rånare och idioter och hjärnstlöa och sedan dör de, eller nått i den stilen. De som har asroliga jobb kan väl jobba lite extra för alla de där arma själarna som sitter fast på jobb de hatar. Å andra sidan får man ju skylla sig själv lite. Jag är jättenöjd med mitt skitjobb, tyker det är trevliga människor och helt hanterbart jobb i förhållande till sin lön. Jag ska ju inte vara där för alltid. Jag ska ta mig vidare. Apropå att ta sig vidare så är det inget jag tänker börja med precis just nu för...Jag är aptrött OCH tycker redan att det känns som att film och mysa ner sig i sängen är aktuellt. Känns ändå inte som något värt att leva för om man ändå ska upp kl halv sju i morgon kan man ju inte göra ngt kul ikväll ändå. Ingen idé att peppa upp sig, göra sig fiiin och lalla runt. Jag är mysig! Haha, nae jag är ju knappast tjejen som "lever för att festa". Men när jag väl gör det är det ordentligt, som nästa helg. DÅ ska jag (vi) festa. Bara så att NI vet. Då är det den 25 = massor med folk och jag hoppashoppas det är Bonbon. Nu ska jag dra mig, förlåt för mig flummiga inlägg med åsikter som inte alls kommer fram rätt och belyser saker helt fel och får mig att framstå som något jag inte är. Hö.

Heaven is a place on earth, I just gotta find it....

Idag ska vi ut till Amanda igen! Blir något lugnare än sist i alla fall! ;) You girls are what's keeping me up!


Matlåda nr 18

Nu ska jag fixa dagens matlåda! Har inte bestämt vad det blir än, tror jag får ta en sväng till affären för lite insperation! Har suttit och tittat på LCHF-recept för skojs skull, man måste ju pröva lite nytt tänkte jag. Men tyvärr blir jag ganska äcklad av att läsa om allt fett de vill man ska äta, typ blablabla med grädde och smör, blablabla med massa smör, grädde och ost osv. Jag skulle spy av att ha så mycket fett i maten. Jag har svårt att se att det skulle vara nyttig, jag föredrar olja istället för smör, det blir godare och känns fräschare. Men nu ska jag i alla fall pröva att laga lite lchf mat. Det är ju inte världen skillnad och man lär sig ju något nytt, läste precis att det fanns något som kallas blomkålsris, som helt enkelt är stekt blomkål i små bitar, haha. Börjar man inte... ni vet...prutta av sådant? Jag väljer nog ett annat recept...

Jag har även spenderat några timmar med att fundera över min första uppgift i kursen jag nu läser, Marknadsföring och Organisering, det är en enkelt uppgift (= en chans att göra riktigt bra ifrån sig ;) ) men lite klurig på så sätt att man måste välja noga vad man ska skriva om och nu vet jag vad jag vill berätta. Man ska helt enkelt skriva om en organisation som man varit en del av och en situation som gav mig insikt om hur organisationen fungerar. Jag ska välja att skriva om en introduktion som jag hade på ett företag för ett tag sedan där jag provjobbade och hur ogenomtänkt den var från organisationens sida. Hur jag som ny kände mig mer eller mindre bortkommen och lågt prioriterad för dem samt hur jag, från ett inifrån- och underifrån perspektiv upplevde att jag togs omhand och blev introducerad. Det ska vara någon sida bara så det lär gå fort att bli klar med.
Sedan är det som vanligt jobb som gäller! (btw, tro nu inte att min uppgift ska handla om mitt nuvarande jobb, för det är fel! Fick ett superbra intro där!) Jag och Amanda har börjat ta samtal nu och det går väl...sådär. Man kräver mycket hjälp och är inte helt säker i telefonen än, många kunder får stå på hold när man måste kolla upp saker för att vara säker på att man ger kunden rätt info. Dock är jag positivt överraskad då jag ändå trodde att jag skulle vara FULLKOMLIGT oduglig och bortkommen. Men saken är att jag faktiskt lyckats hjälpa de flesta som ringt in till mig :).

Time to go!
// Bella

RSS 2.0