In time

Tack vare Kajsas blogginlägg om hur bra hon tyckte filmen In Time var så blev det att jag och Emil gick och såg den på bio igår och jag håller helt med dig Kajsa, den var grymt bra! :) Spännande och med tydliga budskap! Lägger in trailern här med så kan ni titta =)



I morgon ska jag på bio igen ihop med flocken Amanda, Linn, Christine och Sofia :) Vi ska såååklart se Breaking Dawn part1! Hoppas den är bra! Jag har läst böckerna så därför känns det riktigt kul att få se dem när de blir film också. I övrig är det inte det bästa jag sett direkt, jag är inte fullt så engagerad som många andra "teamedward/teamjakob-tjejer", haha :) Men jag tycker det är kul att se eftersom man läst böckerna och tyckte de var väldigt bra :) Filmens hunkar ser väl helt okej ut men... Jag är dock ändå teamEmil när det kommer till kritan... ;)

Vet ni vad som fucking hände i förrgår???? TISDAG DEN 15e NOVEMBER TOG JAG KÖRKOOOOOORT!!!!! Okej det vet nog redan de flesta som läser min blogg men jag måste ju nämna det ändå, det känns sååå jävla bra. ÄNTLIGEN! Nu slipper jag lägga en krona mer på den skiten, körkortet åt ju upp hela min sommarlön som jag trodde jag skulle få göra något kul för. Det åt även upp en stor del av mitt humör, tålamod och självkänsla. Men nu är jag på väg tillbaka! :) Det "lilla väghindret" har jag kommit över! Thank god! :D

Nu när jag knappt har något jobb försöker jag ändå att hålla fokus och balans genom att gå upp varje morgon ihop med Emil, det blir någon gång mellan sju och nio på morgonen, så följer jag ofta med honom till kontoret och hjälper till eller fixar med eget. Idag ska han få igång taggsystemet till postboxarna så jag har helt enkelt pysslat med att fästa taggarna på nyckelknipporna, haha ;D Hey, I have to do SOMETHING! Han har för mycket jobb och jag för lite kan jag ju försöka jämna ut det lite.

Om någon halvtimme ska jag dra iväg och handla, jag ska göra min & Jennifers premiärmat - corn med tomat och saffran-
crème fraiche + paprika och babyspenat (babyspenaten är ett tips jag fick från Patricia igår!). Det kommer bli suupergott :D Pricken över i:t och grädden på mosen den här dagen blir den planerade fikan med Sofia i eftermiddag! :D

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Jeja

Woooow haru körkort nu?! GRATTIS du är bäääst :D

2011-11-23 @ 20:01:09
URL: http://jejablog.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0